Wie zijn wij?

Nieuw Formerum is vroeger van Staatsbosbeheer geweest. Het was één van de grootste terreinen die ze toen hadden. Sinds 2000 zijn Wim en Deirdre den Brok met hun gezin, de trotse eigenaren.
Aan het Staatsbosbeheer karakter is er al die jaren weinig veranderd: geen toeters en bellen, geen café of restaurant, maar wel eenvoudige, groene recreatieactiviteiten voor de kinderen. Eenvoud, maar goed. Dat was lange tijd het motto. Toch gaan wij ook met onze tijd mee en dat is soms zoeken. Wat past binnen onze eigen identiteit en wat past bij de wensen van onze gasten? We houden nog steeds van eenvoud maar dan wel in een modern jasje. Natuurlijk, want onze gasten staan niet stil en wij dus ook niet. Daarbij vinden we gastvrijheid belangrijk. Wij zijn blij als onze gasten een fijne vakantie bij ons hebben. Dat we een steentje kunnen bijdragen aan mooie vakantieherinneringen. En dat onze gasten graag terugkomen. Samen of met hun kinderen en later eventueel met hun kleinkinderen. Daar zijn we trots op. En dat nieuwe gasten zich ook welkom voelen.

Nieuw Formerum op Terschelling: een plaats waar beleving centraal staat en fijne herinneringen voor later worden gemaakt. Daar doen wij al sinds 1960 ons best voor!

Onze gastheer en  gastvrouw

Voor rustzoekers

Ligging

Kinderen

Kortingen

Vacatures

Oerol

Route naar Terschelling