Oerol-festival op Terschelling

Het Oerol-festival is een begrip. Tien dagen lang staat heel Terschelling in het teken van cultuur: muziek, dans, theater en beleving. Terschelling is dan één groot podium. Voor 2024 is Oerol gepland van vrijdag 7 juni t/m zondag 16 juni.
Nieuw Formerum is vanouds een echte Oerol-camping. Onze camping biedt onderdak aan Oerol-artiesten én medewerkers die Oerol mogelijk maken. Vaak zijn er in ons eigen bostheater ook voorstellingen te zien. Gezien onze centrale ligging op het eiland, zijn alle voorstellingen goed te bereiken. De fiets biedt uitkomst om zoveel mogelijk te zien. Voor alle informatie over Oerol verwijzen wij je graag hun website.

Met de caravan of camper naar Oerol

Wil je met de caravan of camper naar Oerol? Dat kan. Klik hier om te Reserveren.

Met de tent of vouwwagen naar Oerol

Ook tentkampeerders kunnen dit jaar weer voor Oerol reserveren. Wij delen je in op een veld en bij aankomst mag je op dat veld zelf een plaatsje uitzoeken; je hebt dus geen vaste plek van 10 bij 10 meter zoals in de rest van het seizoen. De randen van de velden met stroomaansluitingen houden we vrij voor gasten die ook daadwerkelijk een stroomaansluiting gereserveerd hebben.
Let op: Mocht je geen stroom nodig hebben, dan is er genoeg plek op de middenvelden. Mail of bel ons even om een plekje te reserveren want via het reserveringsformulier lijkt het misschien of er geen plek meer is.

Voorkeur voor een bepaald veld?

Heb je voorkeur voor een bepaald veld, óf wil je graag samen met anderen op één veld staan? Geef dit duidelijk aan op het reserveringsformulier. Wij zullen onze uiterste best doen om aan ieders voorkeuren tegemoet te komen.

Gezinnen met kinderen (t/m 12 jaar) en rustzoekers (55-plus)

Kom je met je gezin? Of ben je al wat ouder en wil je meer rust? Dat kan. Wij hebben hier aparte velden voor vrijgehouden. Mocht je hier behoefte aan hebben, maak dit dan kenbaar bij je reservering.

Tent huren

Heb je zelf geen tent of laat je hem liever thuis? Dan heb je drie mogelijkheden om bij ons toch te kamperen:

  1. Een tent huren via Nieuw Formerum: Wij hebben een ruime de Waard tent (zie huurtent) die compleet is ingericht.
  2. Een losse tent huren via Primakamp.
  3. Een tent huren met het Oerol arrangement.

Fietsverhuur

De fiets is natuurlijk het ideale vervoermiddel om van voorstelling naar voorstelling te gaan. Veel fietsverhuurders nemen ook je bagage gratis mee. Vraag bij hen naar de mogelijkheden. Als je van plan bent om naar Oerol te gaan, raden wij je aan om van te voren alvast een fiets te reserveren. Want voor je het weet, zijn alle fietsen op het eiland al verhuurd.

Tarieven

Kortingen