Oerol-festival op Terschelling

Het Oerol-festival is een begrip. Tien dagen lang staat heel Terschelling in het teken van cultuur: muziek, dans, theater en beleving. Terschelling is dan één groot podium. Helaas is dit jaar vanwege het coronavirus het Oerol afgelast. Wil je toch nog een beetje op afstand van Oerol kunnen genieten: kijk dan vanaf 15 juni t/m 19 juni op www.oerol.nl/nl/het-imaginaire-eiland/.

Nieuw Formerum is vanouds een echte Oerol-camping. Onze camping biedt onderdak aan Oerol-artiesten én medewerkers die Oerol mogelijk maken. Het Westerkeyn, het festivalterrein, ligt vlakbij (5 minuten met de fiets). Dat is makkelijk. En soms zijn er in ons eigen bostheater ook voorstellingen te zien. Gezien onze centrale ligging op het eiland, zijn alle voorstellingen goed te bereiken. De fiets biedt uitkomst om zoveel mogelijk te zien. Voor alle informatie over Oerol verwijzen wij je graag hun website (oerol.nl).

Met de caravan of camper naar Oerol

Wil je met de caravan of camper naar Oerol? Dat kan. Klik hier om te reserveren.

Met de tent of vouwwagen naar Oerol

Ook tentkampeerders kunnen dit jaar weer voor Oerol reserveren. Wij delen je in op een veld en bij aankomst mag je op dat veld zelf een plaatsje uitzoeken; je hebt dus geen vaste plek van 10 bij 10 meter zoals in de rest van het seizoen. De randen van de velden met stroomaansluitingen houden we vrij voor gasten die ook daadwerkelijk een stroomaansluiting gereserveerd hebben.

Voorkeur voor een bepaald veld?

Heb je voorkeur voor een bepaald veld, óf wil je graag samen met anderen op één veld staan? Geef dit duidelijk aan op het reserveringsformulier. Wij zullen onze uiterste best doen om aan ieders voorkeuren tegemoet te komen.

Gezinnen met kinderen (t/m 12 jaar) en rustzoekers (55-plus)

Kom je met je gezin? Of ben je al wat ouder en wil je meer rust? Dat kan. Wij hebben hier aparte velden voor vrijgehouden. Mocht je hier behoefte aan hebben, maak dit dan kenbaar bij je reservering.

Heb je de tent bij je en je hebt niet gereserveerd, dan ben je bij ons ook van harte welkom. Wij houden namelijk één veld vrij voor bonnefooi-gangers. Ben je met de camper of caravan, en je hebt niet gereserveerd? Dan hebben wij helaas géén bonnefooi-plekken beschikbaar.

Tent huren

Heb je zelf geen tent of laat je hem liever thuis? Dan kun je bij ons een ruime de Waard tent huren (zie huurtent). Mocht onze tent al bezet zijn, dan kun je ook altijd nog bij Primakamp op Terschelling een tent huren.

Fietsverhuur

De fiets is natuurlijk het ideale vervoermiddel om van voorstelling naar voorstelling te gaan. Je kunt op veel plaatsen op het eiland fietsen huren. Wij werken samen met fietsverhuur Noorderlicht in Formerum. Zij zitten vlakbij de camping (op max. 5 min. loopafstand). Als je van plan bent om naar Oerol te gaan, raden wij je aan om van te voren alvast een fiets te reserveren. Want voor je het weet, zijn alle fietsen op het eiland uitverkocht.

Tarieven

Kortingen

Tent huren

Handige pagina’s