Route naar Terschelling

Om op Nieuw Formerum te komen, ga je eerst naar Harlingen. Daar vertrekt de boot van Rederij Doeksen naar Terschelling. Eenmaal op de boot, kan je vakantie écht beginnen. Je komt op West Terschelling (het hoofddorp van het eiland) aan. In tegenstelling tot sommige andere Waddeneilanden, zit je vanaf de haven gelijk in het hart van het gezellige dorp met de Brandaris, de vele cafeetjes, restaurants en winkeltjes. Wil je informatie over wat er te doen is op het eiland, dan kun je o.a. terecht bij het VVV-kantoor, recht tegenover de haven. Vanuit daar loop je zo het dorp in. Kijk hier voor de dienstregeling van Rederij Doeksen.

Met eigen vervoer

Als je met eigen vervoer bent (auto of fiets), dan ben je binnen 10 minuten (auto) vanaf de haven op onze camping. Anders pak je de bus en stap je uit bij de Molen in Formerum, aan de hoofdweg. Als je vervolgens richting strand loopt, kom je vanzelf langs Nieuw Formerum. Dat is zo’n 5 minuutjes lopen.
Heb je geen fiets mee, dan kun je die huren bij fietsverhuur Noorderlicht (vlakbij de camping) of bij een andere fietsverhuurder op het eiland.
Heb je te veel kampeerspullen om zelf mee te nemen, dan kun je er ook voor kiezen om je spullen op te laten sturen via TST. Klik hier voor meer informatie.
Tenslotte zijn er bedrijven, die bagage-opslag in een loods aanbieden op Terschelling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ligging

fietsverhuur

Faciliteiten

Onze camping