Kinderen

Camping Nieuw Formerum is een gezinscamping. We hebben daarom in het hoogseizoen van maandag t/m vrijdag gedurende 6 weken activiteiten speciaal voor onze kinderen onder begeleiding van ons recreatieteam. Vanaf 3 tot zo’n 14 jaar. Sommige activiteiten zijn trouwens ook héél leuk voor de ouders. Zelfs zó leuk dat de ouders het soms leuker vinden dan de kinderen. Herkenbaar? Iedereen is toch immers nog een beetje kind?
Wij onderscheiden ons van andere campings doordat we niet de hele dag door, gedurende de hele week, activiteiten hebben. Expres niet. Omdat wij denken dat de kinderen, al dan niet samen met hun ouders, zich prima zelf kunnen vermaken; spelletjes doen bij de tent of caravan of het eiland Terschelling verkennen. Ontdekken en ervaren wat je thuis misschien niet naast de deur hebt; bos, strand, zee, schelpen, schone lucht. Vakantie is immers ook een moment om samen te zijn en tijd voor elkaar te hebben? Neemt natuurlijk niet weg dat het ook leuk is om met andere kinderen van de camping samen te spelen en onder begeleiding van ons recreatieteam leuke dingen te ondernemen. Wat dacht je van knutselen, vliegers maken, pingpongen, vossenjacht in het bos, op pad met de Waddenvereniging of jongleren met Alex?
Ook voor de oudere jeugd zijn er genoeg activiteiten buiten de camping te doen. Wat dacht je van surfen met Gossen, blowkarten of droppings. Graag verwijzen we je naar de buitensport bureaus op het eiland. Soms krijg je korting als je gast van ons bent. Vraag ons naar de mogelijkheden. Een partijtje voetballen, volleyballen of basketballen op de camping met leeftijdgenoten kan natuurlijk altijd. We hebben de materialen in huis.
Ook voor het hele gezin hebben we leuke dingen; kampvuur (mits de grond niet te droog is), vampiertocht, viswedstrijd, foodtrucks, filmhuisfilms van Peer en Walter in het bos, bbq’en met de hele camping in het bostheater.
Vier je vakantie zoals je zelf graag wilt: door jezelf te vermaken óf door een beetje vermaakt te worden of door allebei.

De Knoetboet

De Knoetboet is onze recreatieruimte waar de kinderen en onze gasten gebruik van kunnen maken: knutselen, te huur voor bruiloften, uitreiking viswedstrijd, uitwijk-mogelijkheid bij activiteiten die in de open lucht gepland zijn (bostheater). En het is een fijne ruimte om even te schuilen bij slechter weer.
Vis gevangen in de zee? Naast de Knoetboet, uit het zicht, hebben we een speciale visschoonmaakplaats.

Bostheater

Ons openluchttheater, in het bos, is heel bijzonder. Hier organiseren we bosspelen, optredens (de Mannen van Hee), openlucht films, theater (Oerol), bruiloften en nog veel meer.

Speelweide

Onze duinspeelweide is een mooie open plek op de camping, waar kinderen kunnen spelen op de speeltoestellen, waar soms foodtrucks staan (de Pasta Keet), waar gesport kan worden en nog veel meer.
Op de afzonderlijke velden staan hier en daar zandbakken (aangegeven met een ‘Z’ op de plattegrond) voor de kleintjes. Ook hebben we volleybalnetten op sommige velden (B, G, I, K, T), waar volleyballiefhebbers zich kunnen uitleven.

Faciliteiten

Tent huren

Tarieven

Vacatures