Plattegrond

Nieuw Formerum is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en de fiets. Vanaf de haven in West-Terschelling volg je de hoofdweg richting Oosterend. Na het dorp Landerum ga je tweemaal links tot aan de bosrand. Links vlak voor het bos ligt Nieuw Formerum. We raden je wel aan om, als je met de auto komt, vroegtijdig te reserveren bij Rederij Doeksen.
Als je met de bus komt, neem dan de bus bij de haven richting Oosterend. Bij de molen in Formerum stap je uit.
Terschelling ontdek je het best en het gemakkelijkst op de fiets. De camping ligt langs het fietspad dat van West naar Oost loopt. Fietsen huren kan bij Noorderlicht; ongeveer 5 minuten lopen van de camping. Of bij een andere fietsverhuurder die eventueel je bagage gratis meeneemt vanaf de boot. Vraag even bij de desbetreffende fietsverhuurder naar de mogelijkheden.
Een goed gesorteerde supermarkt is dichtbij (bij de molen). Wandel- en paardenpaden lopen langs de camping. Nieuw Formerum ligt ook aan de badweg naar het strand. Het dichtstbijzijnde dorp waar je volop keus hebt aan restaurantjes, gezellige cafés en leuke winkeltjes is Midsland. Dat is nog geen 10 minuten fietsen. Kortom, op en rondom de camping is er genoeg te doen.

Onze camping

Faciliteiten

Ligging

Tarieven