Kampeerregels en andere informatie

Aankomst
Altijd eerst bij de receptie melden. Mocht de receptie gesloten zijn, volg dan de aanwijzingen.

AED/EHBO
Bij de receptie.

Afval scheiden
Denk aan het milieu en help mee met het scheiden van afval. Tegenover de receptie staan containers voor het scheiden van glas, blik, papier, batterijen en restafval. Bij iedere kampeerplaats staat een afvalemmer waarin je een vuilniszak voor het restafval kunt doen. Graag bij vertrek de vuilniszak in de grote container voor restafval doen.

Auto’s en andere vervoermiddelen
Wij zijn een autoluwe camping; alleen bij aankomst en vertrek mag je met de auto de camping op rijden om je te installeren of om in te pakken. Voor elk vervoermiddel (dus ook voor elektrische fietsen) geldt dat je met aangepaste snelheid over de camping gaat. Je bereikt de parkeerplaats door vóór de receptie langs linksaf te rijden.

Babybadje/-wasgelegenheid
In de sanitairgebouwen is een aparte wasruimte voor baby’s en kinderen tot twee jaar.

Bezoekers
Bezoekers, die blijven slapen, melden zich bij de receptie.

BBQ
BBQ is toegestaan mits het vrij van de grond is en er geen stookverbod op het eiland geldt.

Caravan en campers
De caravan- en campervelden (veld A t/m E) zijn bereikbaar via veld A.

Camperservicepunt
Voor het legen van grijs water en het tanken van drinkwater.

Chemisch toilet
Bij de sanitairgebouwen en bij veld K is een chemisch toilet. Gooi niet het chemisch toilet leeg in de toiletten of bij het camperservicepunt.

Denk aan je medegasten
Zet radio en TV niet hard aan en maak geen harde muziek; in principe mag muziek voor anderen niet hoorbaar zijn. De nachtrust is van 23.00 uur tot 07.00 uur. Houd ’s-nachts rekening met elkaar, praat op gedempte toon en voorkom fel licht.

Elektriciteit
Alle plaatsen hebben een 10 Ampère/2300 Watt CEE-stroomaansluiting.

Huisdiervrij
Onze camping is huisdiervrij.

Jongeren
We hebben een beperkt aantal plaatsen voor jongeren.  Van hen wordt verwacht dat ze er rekening mee houden dat camping Nieuw Formerum een echte gezinscamping is. Voor hen geldt een maximum van 4 personen per plaats.

Kampeerplaats
De kampeerplaats is altijd rechts van het plaatnummer. Vanaf 12.00 uur kun je op je plaats terecht en moet de plaats ook weer vrij zijn.

Mindervaliden
In het eerste sanitairgebouw is een ruimte voor mindervaliden, met een aangepaste wastafel, zitdouche en toilet.

Post(pakketten)
Post voor onze gasten wordt gesorteerd en op achternaam in de postvakjes gelegd. Postpakketten worden achtergehouden bij de receptie.

Sanitairgebouwen
Gooi geen damesverband e.d. in het toilet, maar in de hiervoor bestemde afvalbakjes. Na het gebruik van de sanitaire voorzieningen graag alles netjes en schoon achterlaten. Onze gebouwen zijn geen speelplaats voor kinderen. Daarom mogen kinderen onder de 6 jaar alleen onder begeleiding naar de sanitairgebouwen. Ouders zorgen ervoor dat hun kinderen de voorzieningen schoon houden. Bij elk sanitairgebouw is een tappunt voor gratis warm water.

Tenten en vouwwagens
Tenten en vouwwagens met doekwand kunnen op de velden F t/m W staan. Wie de auto naast de tent of vouwwagen wil zetten, kan terecht op de caravanvelden

Terrein
Graaf niet op het terrein, klim niet over de omheining en laat je kampeerplaats opgeruimd achter.

Verblijf
Onbewoonde tenten, vouwwagens, caravans of campers mogen niet op de camping blijven staan. Het verhuren van tenten en caravans is niet toegestaan.

Vertrek
De kampeerplaats moet op de dag van vertrek om 12.00 uur vrij zijn. Graag minimaal een dag vóór vertrek afrekenen bij de receptie.

Vliegers
Meerlijnsvliegers zijn niet toegestaan.

Wasbakken
Bij elk sanitairgebouw zijn wasbakken voor de afwas en het wassen van kleding en groente. Spoel, om verstoppingen te voorkomen, geen etensresten en vet door de gootsteen of het toilet.

Was- en droogmachine
Bij het eerste sanitairgebouw staat in een aparte ruimte een was- en droogmachine. Munten hiervoor zijn bij de receptie verkrijgbaar. Het wasmiddel wordt automatisch bij iedere wasbeurt toegevoegd. Je kunt hier ook je handwas doen. Er staat een centrifuge.

Wifi
Op het hele terrein is Wifi. Je krijgt gratis 1 Wificode per plaats.

Wie zijn wij?

Faciliteiten

Voor rustzoekers

Online reserveren