Onze gastheer en gastvrouw

Met trots stellen we Bastiaan van Dijk en Jeannette van Strien aan je voor.  Zij zijn, vanaf mei 2020, gastheer en gastvrouw van Camping Nieuw Formerum.
Bastiaan en Jeannette komen uit Meppel met twee dochters, Noa en Eva.  Jeannette is het eiland gewend. Ze heeft er vanaf haar 11e tot haar 21e gewoond. Haar familie woont er nog. Hoewel ze het prima naar hun zin hadden op de vaste wal, Jeannette als juridisch secretaresse en Bastiaan als accountmanager voor groepsreizen, bleef Terschelling trekken. Jeannette heeft daarbij Bastiaan aangestoken. Al langere tijd waren ze op zoek naar het beheren van een camping of het hebben van een Bed and Breakfast. Maar dat bleek niet zo eenvoudig. Totdat ze onze vacature voor een beheerderskoppel zagen. ‘Dat is iets voor ons’, dachten ze. Allebei hebben ze namelijk een opleiding in het toerisme gedaan; Bastiaan de managementkant en Jeannette de secretariële kant. Deze kwaliteiten komen  perfect samen in hun werk op onze camping.
Ze zijn allebei erg enthousiast. Ze vinden het een eer om bij te kunnen dragen aan een fijne vakantie voor onze gasten op één van de mooiste plekjes van Nederland. En om terug te keren na 30 jaar naar het eiland, geeft Jeannette een gevoel van thuiskomen. ‘Want’, zegt zij: ‘Home is where the heart is!‘

Wie zijn wij?

Route naar Terschelling

Ligging

Voor rustzoekers