Kortingen

Nieuw Formerum is een eenvoudige camping met goede faciliteiten waar gasten zich welkom voelen. Dat is genieten van een ontspannen, aantrekkelijke vakantie. Helemaal als je weet dat wij in het voor- en naseizoen aantrekkelijke kortingen hebben.

DIT JAAR 60? WIJ TRAKTEREN OP EEN GRATIS KAMPEERVAKANTIE

Het is helemaal genieten als je dit jaar zestig wordt. Je kampeert dan namelijk in het voor- en naseizoen gratis bij ons. Het maakt niet uit hoe lang je blijft en of je met caravan, camper, vouwwagen of tent komt. De kampeerplaats, het parkeren van de auto, de stroom, de douches, en jezelf: het is allemaal gratis in het voor- en naseizoen. Wil je tussentijds naar de vaste wal? Dan kun je de caravan bij ons gratis op de parkeerplaats zetten.

Voorwaarden:

  • Je kunt aantonen dat je dit jaar zestig wordt of bent geworden.
  • Je komt in het voorseizoen (1 april tot 9 juni) of in het naseizoen (1 september tot 1 november).
  • Deze aanbieding geldt alléén voor de jarige. Extra personen betalen het hoogseizoenstarief per nacht.
  • Deze aanbieding is niet te combineren met andere kortingen of acties.

50% KORTING IN VOORSEIZOEN EN NASEIZOEN

Ben je (nog) geen zestig? Niet getreurd. In het voor- en naseizoen kampeer je met 50% korting.
In het voorseizoen betaal je van 1 april tot 9 juni slechts 50% van de ‘per nacht’-prijzen. Dit geldt niet voor de toeristenbelasting. Ga je tussentijds naar huis, dan mag je kampeermiddel gratis op de parkeerplaats staan. Ook in het naseizoen geldt van 1 september tot 1 november een korting van 50% op de ‘per nacht’-prijzen; ook hier geldt de korting niet voor de toeristenbelasting.

CARAVANACTIE: VOORDELIG MET DE CARAVAN NAAR TERSCHELLING

Kom je in het voor- en/of naseizoen naar het eiland met caravan, vouwwagen of camper, dan kun je bij rederij Doeksen tot 45% korting op de overtocht krijgen en 20% korting bij ons. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de site van de caravanactie. Deze actie is niet geldig met andere kortingen of acties. Klik hier voor de caravanactie.

Voor rustzoekers

Tent huren

Tarieven

Fietsverhuur