Volwassenen

Of je nu alleen komt, samen met je hond, met een vriend of vriendin, met je partner óf met je kinderen, camping Nieuw Formerum is een camping voor iedereen. In de hoogzomer zijn er veel gezinnen bij ons te gast en in het voor- en naseizoen komen vooral gasten zonder kinderen. Juist in het voor- en najaar is het mooi en rustig op het eiland. Stel je eens voor: je zit op een lekkere stoel op je kampeerplek. De zon schijnt op je gezicht, je hebt de ogen dicht en je hoort alleen maar de zee, het bomengeruis, een vogel en verder niets? Het enige wat je je afvraagt; wat gaan we vandaag doen? Pakken we de fiets en gaan we een tocht door de duinen maken? Of blijf ik lekker zitten op de stoel en ga ik  aan het boek beginnen dat ik al zo lang in de kast heb? Gaan we vanavond uit eten of koken we zelf wat lekkers?

Nieuw Formerum is een eenvoudige camping met goede faciliteiten waar gasten zich welkom voelen. Dat is genieten van een ontspannen, aantrekkelijke vakantie. Helemaal als je weet dat wij in het voor- en naseizoen aantrekkelijke kortingen hebben.

Dit jaar 60? Wij trakteren op een gratis kampeervakantie

Het is helemaal genieten als je dit jaar zestig wordt. Je kampeert dan namelijk in het voor- en naseizoen gratis bij ons. Het maakt niet uit hoe lang je blijft en of je met caravan, camper, vouwwagen of tent komt. De kampeerplaats, het parkeren van de auto, de stroom, de douches, en jezelf: het is allemaal gratis. Wil je tussentijds naar de vaste wal? Dan kun je de caravan bij ons gratis op de parkeerplaats zetten. (klik hier voor de voorwaarden)

50% korting in voorseizoen en naseizoen

Ben je (nog) geen zestig? Niet getreurd. In het voor- en naseizoen kampeer je met 50% korting.

In het voorseizoen betaal je van 1 april tot 11 juni slechts 50% van de ‘per nacht’-prijzen. Dit geldt niet voor de toeristenbelasting. Ga je tussentijds naar huis, dan mag je kampeermiddel gratis op de parkeerplaats staan.

Ook in het naseizoen geldt van 1 september tot 1 november een korting van 50% op de ‘per nacht’-prijzen; ook hier geldt de korting niet voor de toeristenbelasting.

Caravanactie: voordelig met de caravan naar Terschelling

Kom je in het voor- en/of naseizoen naar het eiland met caravan, vouwwagen of camper, dan kun je bij rederij Doeksen tot 45% korting op de overtocht krijgen en 20% korting bij ons. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de site van de caravanactie. Deze actie is niet geldig met andere kortingen of acties. Klik hier voor de caravanactie.

Online reserveren

Plattegrond

Route