Vakantiewerk op Terschelling

Wie en wat

Wij zoeken enthousiaste, gastvrije jongeren van (17), 18 of 19 jaar, die in juni, juli of augustus kunnen werken op onze camping. Het werk bestaat uit een mix van schoonmaakwerk, recreatiewerk en terreinwerk. Op het ene moment ben je onze sanitairgebouwen aan het schoonmaken en het andere moment ga je met een groep kinderen een bosspel doen. Je doet het altijd samen met een ander, dus je staat er nooit alleen voor. Juist die afwisseling maakt het nóg leuker.

Wanneer

Het vakantiewerk begint in juni, dus het eerste team kan dan al starten. Begin juli komt het tweede team je aflossen, en het laatste team werkt de maand augustus. Je houdt dus nog genoeg tijd over om je eigen vakantie te vieren. Samen met een vriend of vriendin komen werken, is misschien nog wel leuker, dus kijk of je iemand kent die met je mee wil werken.

Beloning

Je verdient volgens de CAO Recreatie.

Huisvesting

Wij zorgen voor een (sta)caravan of ruime tent; je hoeft alleen maar je eigen spulletjes en een slaapzak mee te nemen. Koken kan op de camping.

Contact

Interesse? mail naar Melchior op info@nieuwformerum en vertel wie je bent en waarom jij graag op onze camping zou willen meewerken. We zijn benieuwd je te ontmoeten. Tot ziens!

Download de flyer