Tarieven en informatie

Camping Nieuw Formerum op Terschelling heeft 253 kampeerplaatsen voor eilandliefhebbers, rustzoekers, mensen met kinderen en liefhebbers van de natuur. Op deze pagina vind je de tarieven van onze camping, de plattegrond en kun je eenvoudig online je plek reserveren.

Zestig-jaars actie

Word je in 2018 zestig jaar? Dan kan de jarige gratis in het voor- en naseizoen bij ons kamperen. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.

50% korting in voorseizoen en naseizoen

In het voorseizoen betaal je van 1 april tot 12 juni slechts 50% van de ‘per nacht’-prijzen. Dit geldt niet voor de toeristenbelasting. Ga je tussentijds naar huis, dan mag je kampeermiddel gratis op de parkeerplaats staan. Ook in het naseizoen geldt, van 1 september tot 1 november, een korting van 50% op de ‘per nacht’-prijzen; ook hier geldt de korting niet voor de toeristenbelasting.

Voordelig met de caravan

Kom je in het voor- en/of naseizoen naar het eiland met caravan, vouwwagen of camper, dan kun je bij rederij Doeksen tot 45% korting op de overtocht krijgen en 20% korting bij ons. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de site van de caravanactie. Deze actie is niet geldig met andere kortingen of acties.