Vriendenkorting

Ga in 2022 gezellig met vrienden of familie in het voor- of najaar naar Nieuw Formerum! Het is natuurlijk gezellig om tegelijk te komen, maar dat hoeft niet. Jullie kunnen ook afzonderlijk kamperen.

Als je een vriend introduceert bij Nieuw Formerum, dan willen wij je hiervoor belonen. Je hebt gereserveerd in 2022 en je vrienden komen in het laagseizoen. Je hoeft hen alleen maar jouw reserveringsnummer van 2022 aan jouw introducé door te geven. Wij trekken dan van jouw reservering in 2022 een bedrag ter waarde van 10% van de “per nacht”-prijzen van je introducé af. Hoe meer vrienden je aandraagt, des te goedkoper wordt je eigen vakantie bij ons!

Jouw introducé krijgt i.p.v. 30% korting nu 40% korting op de ‘per nacht’-prijzen. Hij of zij vermeldt bij de aanvraag in het veld ‘Opmerkingen’ jouw naam (aandrager) én reserveringsnummer van 2022. Zo weten wij wie de introducé heeft aangedragen en kunnen we jou en je introducé de extra korting geven.

Hoe werkt het?

  1. Is alleen geldig in het voorseizoen (1 april tot 7 juni) of naseizoen (1 september tot 1 november)
  2. Is niet te combineren met andere kortingen.
  3. Geldt alleen als de aandrager zelf ook in 2022 reserveert.
  4. Mocht de aandrager annuleren, dan geldt nog steeds de korting voor de introducé.
  5. Mocht de introducé annuleren, dan geldt deze vriendenkorting voor de aandrager niet.
  6. De korting voor de aandrager wordt verrekend in 2022.

Andere kortingen

Wij hebben ook nog andere aantrekkelijke kortingen in het voor- en naseizoen: de caravanactie-korting, de laagseizoenskorting, de herhaalkorting en de 60-jaarskorting. Bekijk je mogelijkheden en ontdek welke korting voor jou het meest voordelig is. Let op: Voor alle kortingen geldt dat je geen korting met een andere korting kunt combineren. Lees alle informatie goed door. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen wij je graag.

Voor rustzoekers

Tent huren

Tarieven

Fietsverhuur