DIT JAAR 60? WIJ TRAKTEREN OP EEN GRATIS KAMPEERVAKANTIE

Het is helemaal genieten als je in 2024 zestig wordt. Je kampeert dan namelijk in het voor- en naseizoen gratis bij ons. Het maakt niet uit hoe lang je blijft en of je met caravan, camper, vouwwagen of tent komt. De kampeerplaats, het parkeren van de auto, de stroom, de douches, en jezelf: het is allemaal gratis. Wil je tussentijds naar de vaste wal? Dan kun je de caravan bij ons gratis op de parkeerplaats zetten.

Hoe werkt het?

  1. Je kunt aantonen dat je in 2024 zestig wordt of bent geworden.
  2. Je komt in het voorseizoen (1 april tot 4 juni) of in het naseizoen (1 september tot 1 november).
  3. Deze aanbieding geldt alléén voor de jarige. Extra personen betalen het hoogseizoenstarief per nacht (zie onze tarieven).
  4. Deze korting geldt niet voor de toeristenbelasting.
  5. Vul op ons reserveringsformulier op onze site bij het veld ‘opmerkingen’ in dat je graag gebruik wilt maken van deze 60-jaarskorting. Wij rekenen het eindbedrag voor je uit.
  6. Deze korting is niet te combineren met andere kortingen.

Andere kortingen

Wij hebben ook nog andere aantrekkelijke kortingen in het voor- en naseizoen: de caravanactie-korting, de laagseizoenskorting en de herhaalkorting. Bekijk je mogelijkheden en ontdek welke korting voor jou het meest voordelig is. Let op: Voor alle kortingen geldt dat je geen korting met een andere korting kunt combineren. Lees alle informatie goed door. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen wij je graag.

Voor rustzoekers

Tent huren

Tarieven

Fietsverhuur