Kamperen op Terschelling

Kamperen op een Waddeneiland is een vakantie op zich. Het begint al thuis. Je pakt je spullen in voor een lekkere vakantie in de natuur; zon, zee, en strand. Heb je alles mee? Dan kan de reis beginnen! Wist je trouwens dat de Waddeneilanden een plek is met één van de meeste zonuren van Nederland?

Route

Om op Nieuw Formerum te komen, ga je eerst naar Harlingen. Daar vertrekt de boot van Rederij Doeksen naar Terschelling. Eenmaal op de boot, kan je vakantie écht beginnen. Je komt op West Terschelling (het hoofddorp van het eiland) aan. In tegenstelling tot sommige andere Waddeneilanden, zit je vanaf de haven gelijk in het hart van het gezellige dorp met de Brandaris, de vele cafeetjes, restaurants en winkeltjes. Wil je informatie over wat er te doen is, dan kun je terecht bij het VVV-kantoor, recht tegenover de haven. Van daaruit loop je zo het dorp in.

Omgeving

Nieuw Formerum ligt centraal op Terschelling. Onze ligging is uniek omdat we midden op het eiland liggen, grenzend aan bos en heide. Alle karakteristieke eilander dorpen liggen binnen handbereik.

Fiets en bagagevervoer

Fietshuur en bagagevervoer

Heb je geen fiets mee, dan kun je die huren bij fietsverhuur Noorderlicht. Als je de fiets bij hen reserveert, zorgen zij dat die voor je klaar staat bij de haven. Je bagage vervoeren ze gratis naar onze camping. Hetzelfde geldt voor de terugreis.

Online reserveren

Plattegrond

Route