Kamperen met de hond*

Honden kunnen ook hun vakantie komen vieren op camping Nieuw Formerum. Overige huisdieren  helaas niet. ( Want wat is er gezelliger dan met je hond langs het strand rennen of door het bos te wandelen? Je hoeft dus voor je hond geen oppas meer te regelen. Je neemt hem gewoon mee naar de camping. Wij hebben aparte velden gereserveerd voor honden met hun baasjes. Bij de praktische informatie hieronder lees je wat wij hebben gedaan om er voor te zorgen dat gasten, die minder dol zijn op honden, ook een fijne, onbezorgde vakantie hebben.

* Let op: we hebben voor een beperkt aantal trouwe viervoeters plaats. Vergeet daarom niet bij je aanvraag te vermelden dat je je hond (max. 2) meeneemt.

Praktische informatie

Om er voor te zorgen dat honden welkom zijn én dat al onze gasten zich prettig voelen op onze camping, hebben we wat onderstaande punten opgesteld. Dat klinkt misschien overbodig maar duidelijkheid werkt fijn. Wij gaan ervan uit dat alle baasjes deze punten respecteren. Wij zullen daar op toezien. Wij hebben aparte velden speciaal voor honden en hun baasje gereserveerd. De velden worden duidelijk aangegeven. Ben je benieuwd welke veldjes er toegankelijk zijn voor honden ? Vraag er gerust naar bij de reservering.

Alle punten op een rijtje:

  • Max. 2 honden per plaats.
  • In het hoogseizoen (van 9 juni t/m 31 aug.) is veld U ons hondenveld en in het laagseizoen is dat veld A.
  • Hond(en) mogen niet op de speelweide, bostheater, sanitairgebouwen en recreatieruimte komen.
  • Op de camping moet de hond zijn aangelijnd.
  • Hond(en)moeten niet hinderlijk blaffen en ook tijdens de nachtrust van de camping (23.00 uur – 07.00 uur) geen overlast bezorgen.
  • Laat de hond(en) graag buiten de camping uit.
  • Er zijn speciaal voor het uitlaten van de honden extra poorten in de omrastering gemaakt; gebruik alleen deze doorgangen om de hond uit te laten.
  • Mocht een hond per ongeluk zijn/haar behoefte op de camping hebben gedaan, ruim het dan graag gelijk op.
  • In gevallen waarin deze aandachtspunten niet voorzien, beslist de beheerder.

We wensen iedereen een fijne vakantie!

Erop uit met je hond

Nieuw Formerum is bij uitstek geschikt om lange of korte wandelingen te maken. Omdat wij zo centraal op het eiland liggen, ben je naar verhouding overal vlakbij; bos, duin, hei, strand, polder, waddendijk. Omdat de meeste honden letterlijk helemaal losgaan op het strand, is een fikse strandwandeling richting Oost of West heerlijk.

Kamperen met kinderen

Voor rustzoekers

Faciliteiten

Tarieven