Fietsverhuur en bagagevervoer

Terschelling is echt een fietseiland. Niet voor niets hebben we ruim 70 km. fietspad. Vanaf de camping zijn er tal van fietspaden die je overal naar toe brengen. Ideaal. Ook als je wilt wandelen, kun je eerst de fiets pakken en vanuit een nieuw punt een flinke wandeling maken.

Wij werken al jaren met veel plezier samen met het familiefietsverhuurbedrijf van Freek Damstra, Noorderlicht. Zij hebben goede fietsen en voor ieder wat wils. Zij zijn staan altijd voor onze gasten klaar: als je dat wilt, wachten zij je op bij de boot met de fiets, en nemen dan gelijk de bagage mee naar de camping. Als je weer met de boot naar huis gaat, zetten zij de bagage gratis af bij de haven.

Fietsverhuurbedrijf Noorderlicht zit in Formerum en is op 5 minuten lopen vanaf onze camping. Handig als je een vraag hebt, of toch liever een andere fiets wilt hebben. Kortom Noorderlicht is heel gastvrij. Dát vinden wij belangrijk.

Praktische informatie

Als je een fiets wilt huren en je bagage wil laten meenemen, dan kun je terecht bij fietsverhuurbedrijf Noorderlicht in Formerum. Ook over de tarieven of andere vragen kun je bij hen terecht. Wil je gebruik maken van hun diensten? Neem minstens 1 dag van te voren contact met hen op. Speciaal voor gasten van Nieuw Formerum vervoeren zij ook gratis de bagage van en naar de boot als je géén fiets huurt. Mocht je pech onderweg met je fiets krijgen, dan helpt Noorderlicht je weer op weg.

Let op: Als je een fiets bij een van de andere fietsverhuurders huurt, dan is die fietsverhuurder verantwoordelijk voor het eventueel brengen en halen van je bagage.

Online reserveren

Plattegrond

Route