Het coronavirus

Update 1 april 2021

We begrijpen je eventuele bezorgdheid over het coronavirus en wat dat voor je bezoek aan Nieuw Formerum zou kunnen betekenen. Op deze pagina informeren we je zo goed mogelijk. Lees graag eerst alle informatie goed door. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je ons uiteraard benaderen.

Nieuw Formerum 1 april open
Hoe het aankomend seizoen met het coronavirus zal gaan, weet niemand. Wil je alvast je vakantie veilig stellen en reserveren, dan hoef je je geen zorgen te maken. Wij zullen net zo soepel omgaan met eventuele annuleringen als in 2020.

Vakantie geboekt in 2021 maar je wilt annuleren omdat het Coronavirus heerst
Dan is het voor jou als gast een onzekere tijd, maar voor ons ook. Wij proberen zoveel mogelijk onze gasten tegemoet te komen, maar moeten daarbij ook ons eigen belang in de gaten houden. We moeten het samen doen. Er zijn drie mogelijkheden om je vakantie te annuleren:

  1. Annuleren volgens de RECRON voorwaarden.
    Afhankelijk van het tijdstip dat je annuleert voor je geplande bezoek, betaal je annuleringskosten. Afhankelijk van de reden van annulering, kun je deze kosten verhalen op je annuleringsverzekering, als je die hebt afgesloten. Ziekte zal een geldige reden zijn, maar angst voor Corona wordt niet vergoed.
  2. Een voucher ontvangen.
    Meestal is annuleren volgens optie 1 niet voordelig. Wij bieden je daarom een voucher (tegoedbon) aan. Het voordeel is dat je geen geld kwijt bent en dat wij je op een later moment kunnen ontvangen op Nieuw Formerum. Deze tegoedbon kun je in 2021 of in een ander jaar inwisselen. Je tegoed wordt dan van je nieuwe reservering afgetrokken.
  3. Geld terugkrijgen.
    In uitzonderlijke gevallen, kunnen we ons voorstellen dat je echt niets met een voucher kunt. In dat geval krijg je je geld terug. Je betaalt dan alleen €10,00 administratiekosten.

Coronaprotocol
Wij houden ons aan alle maatregelen die het RIVM, de RECRON en de overheid stellen. Wil je weten welke maatregelen? Lees dan hier ons coronaprotocol.

Camping Terschelling voor rustzoekers
Camping Terschelling voor rustzoekers

Kortingen

Route naar Terschelling

Tent huren

Tarieven