Het coronavirus

Update 3 september

We begrijpen je eventuele bezorgdheid over het coronavirus en wat dat voor je bezoek aan Nieuw Formerum betekent. Op deze pagina informeren we je zo goed mogelijk over de huidige stand van zaken. Lees graag eerst alle informatie goed door. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je ons uiteraard benaderen.

Nieuw Formerum is open
Iedereen is van harte welkom op Nieuw Formerum. We ontvangen je graag. Weliswaar moeten we met z’n allen voorzichtig blijven en ons aan de maatregelen houden, maar dat zal de vakantiepret niet drukken.

Corona-protocol
We houden we ons aan alle maatregelen die het RIVM, de RECRON en de overheid stellen. We verzoeken onze gasten om zich te houden aan de maatregelen om zo de gezondheid van elkaar te beschermen en de verspreiding van het virus te voorkomen. Houd bijvoorbeeld 1,5 meter afstand tot andere gasten en ons. Bij de receptie ontvangen we dan ook maar één gast tegelijk. We geven elkaar geen hand en we zullen alles extra goed desinfecteren/schoonmaken. Wij hebben onze maatregelen getroffen voor een verantwoorde kampeervakantie. Uiteraard speelt eigen verantwoordelijkheid en gezond verstand ook een grote rol. En voor wat betreft de specifieke instructies hoe we met het sanitair omgaan; dat leggen we je graag uit bij aankomst aan de receptie. Zie hier ons uitgebreide corona protocol In zijn algemeenheid geldt: Als je koorts hebt of verkouden bent, kom niet naar de camping. Blijf dan thuis!

Vakantie geboekt maar je wilt annuleren
Zoals gezegd is het voor jou als gast een onzekere tijd, maar voor ons ook. Wij proberen zoveel mogelijk onze gasten tegemoet te komen, maar moeten daarbij ook ons eigen belang in de gaten houden. We moeten het samen doen. Er zijn twee mogelijkheden om je vakantie te annuleren:

  1. Annuleren volgens de RECRON voorwaarden.
    Afhankelijk van het tijdstip dat je annuleert voor je geplande bezoek, betaal je annuleringskosten. Afhankelijk van de reden van annulering, kun je deze kosten verhalen op je annuleringsverzekering, als je die hebt afgesloten. Ziekte zal een geldige reden zijn, maar angst voor Corona wordt niet vergoed.
  2. Een voucher ontvangen.
    Meestal is annuleren volgens optie 1 niet voordelig. Wij bieden je daarom nu een voucher (tegoedbon) aan. Het voordeel is dat je geen geld kwijt bent en dat wij je op een later moment kunnen ontvangen op Nieuw Formerum. Deze tegoedbon kun je in 2020 of in 2021 inwisselen. Je tegoed wordt dan van je nieuwe reservering afgetrokken.
Camping Terschelling voor rustzoekers
Camping Terschelling voor rustzoekers

Kortingen

Route naar Terschelling

Tent huren

Tarieven