Oerol

Oerol op Nieuw Formerum: een belevenis!

Kampeerterrein Nieuw Formerum is dé plek voor uw verblijf tijdens het Oerolfestival (15 t/m 24 juni 2018). Centraal gelegen op het eiland op slechts 5 minuten fietsen van het festivalterrein de Westerkeijn en soms is er zelfs een optreden in 'ons eigen' bostheater.Caravans en campers

U kunt nu reserveren voor Oerol 2018.

Tenten en vouwwagens - reserveren

Ook tentkampeerders kunnen dit jaar weer reserveren voor Oerol. Wij delen u in op een veld en bij aankomst mag u op dat veld zelf een plaatsje uitzoeken; u heeft dus geen vaste plek van 10 bij 10 meter zoals in de rest van het seizoen. De randen van de velden met stroomaansluitingen houden we vrij voor gasten die ook daadwerkelijk een stroomaansluiting gereserveerd hebben.

Voorkeur voor een bepaald veld

Heeft u voorkeur voor een bepaald veld, óf wilt u graag samen met anderen op één veld staan? Geef dit duidelijk aan op het reserveringsformulier. Wij zullen onze uiterste best doen aan ieders voorkeuren tegemoet te komen.

Gezinnen met kinderen (t/m 12 jaar) en 55-plussers delen wij in op aparte velden. Mocht u hier geen behoefte aan hebben, dan dit s.v.p. ook aangeven bij uw reservering.

Op de bonnefooi

Als u met een tent komt, kunt u natuurlijk ook op de bonnefooi naar ons terrein komen. Wij houden één veld vrij voor bonnefooigangers.

Voor campers/caravans hebben wij beperkt bonnefooiplekken beschikbaar, echter zonder stroom.

Bij aankomst

Als u aankomt op ons kampeerterrein dient u zich eerst te melden bij de receptie. Hier hoort u op welk veld u bent ingedeeld en krijgt u een label voor aan uw tent. Indien de receptie gesloten is, kunt u op een lijst op de voordeur zien op welk veld u uw tent kunt opzetten. S.v.p. aanmelden bij de eerstvolgende mogelijkheid. Indien u niet gereserveerd heeft kunt u op de voordeur zien welke velden voor "bonnefooi-gangers" beschikbaar zijn.

Overige informatie

  • fiets huren: Voor het huren van een fiets neemt u contact op met Noorderlicht fietsverhuur.
  • bagagevervoer: Noorderlicht fietsverhuur verzorgt ook het vervoer van uw bagage van en naar de boot als u geen fiets huurt. Vooraf s.v.p. contact opnemen: 0562 44 80 46
    LET OP: als u ergens anders een fiets huurt, dient die fietsverhuurder uw bagage te vervoeren van en naar ons kampeerterrein!
  • tent huren: als u een, al dan niet ingerichte, tent wilt huren neemt u contact op met Primakamp, de tentverhuurder op Terschelling.
  • informatie over het Oerolfestival: alle informatie betreffende het festival vindt u hier.